Siapa Lagi Kejam?

kejam bila tengok video ni..
kejam yang memukul, kejam yang mengambil rakaman video..
dan lagi kejam orang2 yg komen suka-suka ja di dalam facebook, blog, twitter dan lain-lain.. nak komen kena tengok masa dan tempat juga.. jangan sampai maruah bangsa sendiri tergadai..

xnak aku menghukum dan menilai sangat.. nah tengok la. aku x tengok habis, tgk 10saat pertama ja adku terus donlod dan upload sini, sbab youtube dah padam video ni 4x dah..

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://8.sicknerd.net/wp-content/uploads/2012/05/beatupbabysicknerddotnet.mp4″ image=””]
download? beatupbabysicknerddotnet

mengikut sumber yang sangat2 boleh dipercayai, iaitu internet (hahahaha yeah, right!) kes ni dah bicara tahun lepas (2011) dan gadis berusia 19 tahun tersebut, yang kononnya berbangsa ‘indonesia’ (bangsa, keturunan?) telah dipenjarakan dengan video ini menjadi bukti.. jadi, cik/puan Ira dah masok penjara dah tuan2 dan puan2..

screenshot dari facebook PDRM. thanks PDRM!

bah, tengok lah bedio tu yah~
chiao!