Dota’s Anime

Dota Now Has Its Own Anime Series: Coming To Netflix This March

Over the years, the popular multiplayer online battle arena Dota 2 by Valve has been making histories in so many ways. From having millions of players throughout the world to tournaments that offer millions of dollars of cash prize pool, the game now even has its own anime.


Called Dota: Dragon’s Blood, the new series will be making its way to Netflix in Malaysia on 25 March 2021. Here is the synopsis of the series, as provided by the streaming service:

Dragon’s Blood


The sweeping fantasy series tells the story of Davion, a renowned Dragon Knight devoted to wiping the scourge from the face of the world. Following encounters with a powerful, ancient eldwurm as well as the noble Princess Mirana on a secret mission of her own, Davion becomes embroiled in events much larger than he could have ever imagined.


The new series is under the responsibility of Ashley Edward Miller as its showrunner and has previously co-written the screenplay for Thor as well as X-Men: First Class. In terms of the animation, it is being done by the well-known South Korean outfit, Studio Mir which is well-known for its work on The Legend of Korra and Voltron: Legendary Defender.

In fact, Ryu Ki Hyun who actually worked on both series will be involved in Dota: Dragon’s Blood too as its Co-Executive Producer. Netflix stated that the series will have eight episodes in total, so do look out for them on the service this coming March.

(Source: Netflix.)

Covid, Vaksin dan Teori Ayam

Vaksin untuk HIV tidak ada, tiba tiba vaksin untuk covid 19 dah ada? Nampak sangat vaksin ini sebenarnya ciptaan yahudi untuk tujuan bisnes, mereka cipta penyakit dan mereka juga yang cipta vaksin untuk cegah penyakit, macam virus dalam computer, mereka yang cipta virus dan mereka jugak yang cipta anti virus. Apa komen abang mayat.

Random photo taken from the google image cache

Jawapan:

Dapat gambar ni dalam komen post sebelum ini, jawapan abang..,
HIV tidak berjangkit melalui sentuhan, orang berzina baru boleh terjangkit.., atau pindahan darah, jadi virus ini boleh di kawal, untuk makluman, selain HIV, virus Denggi pun belum ada vaksin yang mana virus terjangkit melalui gigitan nyamuk. Tapi nyamuk ni senang di bunuh maka kes Denggi tidak tinggi dan terkawal.

Tapi tiba tiba ada virus yang berjangkit melalui udara, seluruh dunia terkena, dua juta orang dah mati, masjid dan rumah ibadat di tutup, kelab malam, dan panggung wayang juga di tutup. Malahan ada Jemaah Tabligh terkandas lapan bulan di india kerana virus ini.
Maka orang islam pun pakat pakat berdoa, buat solat hajat, minta pertolongan pada Allah,dan tak sampai setahun, vaksin ditemui oleh pakar perubatan.

Tidak kah korang mahu bersyukur? Bila doa korang dimakbulkan secara berjemaah?

Siapa yang bersukur Allah akan tambah nikmat. Siapa kufur azab Allah amat pedih!

Geng kospirasi yakin dunia ni dikawal oleh yahudi serta freemason, padahal tiada yang berkuasa melainkan Allah, siapa yakin yahudi ada kuasa ke atasnya maka dia sedang syirik!

Rujuk al quran, mereka meracang, tapi Allah merancang dan Allah sebaik baik perancang!

Jika betul yahudi yang cipta penyakit dan cipta vaksin untuk tujuan bisnes, kenapa negara kapir yang banyak kena virus zika? Kenapa mereka yang banyak kena HIV? Dan kenapa sampai sekarang mereka tak jual vaksin denggi dan zika dan HIV? Tentu kaya jika ada vaksin tu, sebab denggi ni dah wujud sejak tahun 1779 dan zika pula dah ada sejak tahun 1947, sekarang dah nak masuk 2021 kenapa yahudi tak jual vaksin denggi dan zika jika betul mereka handal?”

Sebab mereka tak handal pun, Allah yang cipta penyakit dan Allah juga yang bagi ilham pada manusia untuk jumpa penawar, yahudi tak berkuasa, Allah yang berkuasa, yahudi merangcang, Allah juga merancang, dan Allah sebaik baik perancang! Apa korang ingat vaksin untuk denggi dan zika ni simple macam anti virus dalam computer yang susun nombor guna binary kod bagai?

Ciptaan Allah ni Maha Hebat sehingga Allah berfrman: berkumpul semua manusia nak buat seekor lalat pun tak mampu, apatah lagi nak buat kuman? jadi pleaselah berhenti buang masa tuduh yahudi hebat sangat control dunia, lebih baik luangkan masa untuk kaji kebesaran Allah, dan ambil manafaat dari ciptaanya untuk selamatkan manusia dan selamatkan iman kita.

Bab vaksin ditemui, bersukurlah, doa kita dah makbul, dan Bila vaksin tu dengan izin Allah mampu buat perisai dalam dunia macam vaksin sebelum ini, sujud syukur lah kita sebab insyaAllah kita boleh kembali solat rapat, dan kembali boleh pergi haji tahun ini, amin…

Akhir kata: Siapa yang bersukur Allah akan tambah nikmat. Siapa kufur azab Allah amat pedih!

Ps: kesian tengok orang tua main internet bila dapat layan youtube dan facebook tapi berlagak macam sudah tahu semua benda padahal semua orang boleh share konten di youtube serta facebook, maka janganlah mudah tertipu, kajilah dengan rujuk pakar, jika malas nak kaji, cukuplah layan FB page keretamayat.
Woha!

salinan dari facebook Keretamayat (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=252090579606355&id=100044162452807)

Some Quake News

He added, “As Friday was not the Yang di Pertuan Agong’s birthday, Najib has still to explain why with his new private executive jet, he could not make a lightning visit to Ranau and Kundasang”.
He also said he was disappointed that when Najib did eventually make it over to Sabah, he made no mention of any special ceremony to honour two mountain guides and two Mountain Torq trainers who perished in the tragedy while trying to SAVE the lives of others under their care on the mountain.
“I had expected the Prime Minister to announce in his belated visit to Ranau and Kundasang a special project to honour the four for sacrificing their lives so that others could live, and it is a disappointment that this is not the case.”

More: http://www freemalaysiatoday.com/category/nation/2015/06/09/pm-caught-in-big-lie-over-sabah-quake/

This give me rolleyes. H A H A H A

New Year? New Numbers?

bla bla bla

Happy New Year Guys!

^^”
Forgot To Renew My Domain+Hosting, a week due, luckily the guys at DataKL is so quick to remind me again and again LOL

btw, some food for thoughts during this festive season

festive celebrations
Sounds Just About True, Ain’t It?

Pneumonia, Leads To DoTA2

Well, i was admitted last week until yesterday for about 8 days. Warded for Lobar Pneumonia, and still under investigation, i get the feel on how people are when they are stuck in the hospital.

1st time warded, i am lucky to get to be put inside the single-bed room, but the thing is it becomes way too boring there cause no-one is there to accompany me. Friends and colleagues comes to visit, and i thank you guys so much. boredom is my friend, and when friends comes and visit they will say something cynical ie “this is a sign for you to get you better half already” hahaha bash me all you want guys, this is the only chance you can get so far, right?

BTW, i am feeling well now. and during the warded days i started to learn to play the DoTA2 game (Defense Of The Ancient 2) and i am a bit hooked to it. hours spent playing and i get why the kids (and not-so-much-kids-anymore) like the game. There is much to learn and explore. And on my 20th hours playing it, i get to play (this game is exclusively online co-op for now) with guys from all over the world. Well, another way of spending time at home, aye?

Anyway, it is nice to know that people DO CARE for me; mom and all the bunch (sis, dad, grandma, aunty, cousins) comes to visit frequently eventho it’s a 2-hour drive from home. I LOVE YOU GUYS, always.

Now, a screenshot of how n00b (newbie) i am at DoTA2:

DOTA SCOREBOARD

okay guys, happy weekend and SELAMAT HARI MALAYSIA (16 Sept 2013)

Late Raya Merdeka Entry

wah, it’s the last of Syawal, hahaha and only now i get to post about my Eid this year..

well, actually there is none to share *lol*

some pics to share, that’s it..

The Raya Pose
The Raya Pose

Forget the awkward smirk from my brother, he is just that happy.. happily married that is! hahaha

and the Merdeka (Independence) Day celebration on 31st August was soooo awesome, because i was on the clock that day, and i get lots of admissions from locals.. well, people who trust i their guts and drive like there is no tomorrow, well.. shouldn’t live until tomorrow, kan?

yada yada yada, kapish.. toodles!!